Nationale Kunstdagen 2019

9 en 10 november, Beursfabriek Nieuwegein

Op 9 en 10 november zal ik exposeren op de Nationale Kunstdagen in de Beursfabriek te Nieuwegein.

Ook dit jaar zullen circa 250 kunstenaars met hooggewaardeerd werk exposeren. Er is dan ook een grote diversiteit aan kunst: u vindt op de Nationale Kunstdagen naast schilderijen, tekeningen en foto’s ook beelden, sieraden en grafiek. Om even bij te komen van de vele positieve indrukken die u op zult doen, kunt u vooraan in het sfeervolle restaurant én halverwege de beurshal genieten van heerlijke hapjes en drankjes en genieten van gezellige, sfeervolle live muziek. 

Meer informatie

Winter-Fair

5 t/m 8 december Rotterdam Ahoy

Dit jaar bestaat de Winter-Fair 10 jaar en dat moet gevierd worden. Tijdens deze 10e editie zorgen zij voor een unieke tentoonstelling die nog nooit elders is vertoond. Deze 16+ tentoonstelling is enig in zijn soort en zal worden getoond tijdens de Winter-Fair 2019.

Een selectief aantal kunstenaars zal hun voornamelijk erotische kunst exposeren
Uiteraard erotisch op niveau…. deze expositie zal mooie en uitnodigende kunst vertonen. Een afgezonderd gedeelte op de beursvloer waarbij een ieder op zijn/haar gemak kan rondlopen en genieten van het interactieve dat de kunstenaars op hun vakgebied laten zien.

Deze expositie is voor iedereen van 16 jaar en ouder.
Of je nou man, vrouw, jong, oud, groot, gekleurd, helemaal bleu, extrovert of gewoon nieuwsgierig bent. We gaan er voor zorgen dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten. Als bezoeker waant u zich in een mooie expositie met items die zelden of nooit te zien zijn.

Een waar feest
Voor een ieder die erotische kunst (soms met een knipoog) een warm hart toedraagt. Kom naar de Winter-Fair in Rotterdam Ahoy en laat u verrassen door de expositie met de leuke naam: We gaan het doen!!!

Meer informatie

Copyright Charles Remeeus 2017